Wij gebruiken cookies om te zorgen dat onze website beter werkt en voor onze webstatistieken, door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in alsmede met onze privacy policy en onze algemene en gebruikersvoorwaarden.

WesTrade Properties WesTrade Properties
Delen | WesTrade Properties Contact Bewaar als favoriet Afdrukken

Activiteiten

Wat doet WesTrade Properties

Activiteiten

WesTrade Properties is actief in de koop en verkoop van nationale en internationale vastgoedobjecten en voert alle activiteiten in eigen beheer uit.
 
Property Property Property Property Property Property Property Property Property Property

Investeringen

Wij investeren in huurwoningen, resorts en commercieel vastgoed met langjarige huurcontracten, we kiezen daarbij bewust voor een beperkt risicoprofiel. Hierdoor kunnen wij instaan voor kwaliteit en snel inspelen op alle marktontwikkelingen.

Samenwerking

WesTrade Properties staat altijd open voor nieuwe initiatieven voor wat betreft vastgoedbeleggingen, samenwerking of partnerships behoren daarbij tot de mogelijkheden.

Strategie

WesTrade Properties zal zich de komende jaren in haar activiteiten volledig richten op vastgoedactiviteiten, met name op vastgoedbeleggingen in onder andere Nederland, Turkije, Spanje en Dubai.
 
Bij de aankopen van commercieel vastgoed richt WesTrade Properties zich op courante objecten met solide huurders. Het beleid is ook gericht op een evenwichtige spreiding van de vastgoedportefeuille in commercieel vastgoed.
Dit zal naar verwachting gepaard gaan met een verdere expansie van de vastgoedportefeuille.